Russian Magyar Deutsch Italiano English Romana
Linked In Vimeo Facebook
Despre imar

Desi IMAR a devenit cunoscut gratie atentiei deosebite acordate mobilierului traditional, solemn, in stil Renascentist, Baroc, Louis XV si Chippendale, a carui realizare presupune o acuta indemanare si stapanire a secretelor ebenisticii, a gasit o armonie de ansamblu, propunand azi stiluri variate recunoscute ca fiind clasice, intr-o dimensiune contemporana.

Sectorul tehnic este format din arhitecti, ingineri si tehnicieni ai lemnului, care, pentru definirea colectiilor au dezvoltat o acurata munca de cercetare asupra procedeelor de a realiza mobilier , ceea ce a favorizat reinterpretarea stilurilor si a modelelor clasice, facandu-le functionale si intr-un ambient modern.

Fiecare prototip are parcursul de odinioara : debuteaza pe planseta designer-ului, care se exprima pe sine, trece apoi in mainile mesterilor tamplari, care il materializeaza, a sculptorilor care il esentializeaza, a intarsierilor care il estetizeaza, a decoratorilor care il armonizeaza.

Sculpturile si intarsiile se realizeaza manual, ca si in vremurile de demult, cu indemanare si truda, impletite cu aceea pasiune irepresibila, navalnica, care stimuleaza obtinerea unui produs finit de calitate.

IMAR produce camere de zi, dormitoare, sufragerii, holuri, mobilier pentru birouri, hoteluri, mic mobilier, precum si orice alt tip de mobilier realizat la comanda.

Alegerea atenta a celor mai bune esente de lemn, a materialelor de finisaj de calitate, definirea particularului si a detaliului ridica mobilierul produs de IMAR la rang de arta.